BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Friday, April 16, 2010

PAKAT PAKAT KELUAR REALISASIKAN PAKATAN RETAK

Tindakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bakar Arang, Tan Wei Shu mengumumkan keluar daripada Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada 15 April 2010 memberi petanda kepada pengundi-pengundi bahawa kepimpinan PKR semakin tidak diyakini pemimpin-pemimpinnya sendiri.

Yang yakin adalah lah anon2 yang suka bagi komen kat blog aku dan mengata diri mereka saja Islam. Orang lain kuno dia sokong Anu-war konon moden, sebb anu-war moden boleh pulak mau rampas kuasa melalui pintu belakang!!! selalu pelik tapi d sokong oleh anon2 yang buta hati...pembohong besar.

Yang bersih tak rasuah kunun2 nya Pakatan, padahal lebih dahsyat dan mengerunkan.

semua benda mau kasi percuma, ketut lah percuma..ndak lama Selangor di gadai, tu nahh Mr. Khalid the Gagap Man menerima saman dari Bank Islam untuk membayar hutang berjumlah RM 66.6 juta untuk urusan pinjaman pembelian saham Kumpulan Guthrie...pasal? bes tu hasil pasir Selangor p mana? ke Khalid dan puak2 nya makan pasir kah?..ke masuk poket mengubat penyakit suka bohong..

aik? taip panjang2 ndak habis ni..yang penting jangan kasi lama puak2 pakatan ngam sudah tu..pakat2 lah kamu keluar kalau berani, jangan kasi Lama nanti meggi kamu kembang!

No comments: