BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Thursday, April 22, 2010

MUNGKIN KHALID MAKAN PASIR SEMBUHKAN GAGAP NYA


Kerajaan Negeri Selongor gagal menunai janji untuk mengutip hasil pasir negeri bernilai RM150 juta tahun 2009. Janji sasaran kutipan RM 150 juta hasil pasir ini jelas disebutkan dalam ucapan bajet 2009 Oleh MB lah...
Kalau anda mengikuti perkembangan semasa pasti dah tahu, Ketika bentang bajet 2010 pada November 2009, Mr. Khalid d G...menyatakan sehingga 21 Oktober 2009, hasil daripada royalt pasir yang diperolehi hanya RM 4,678,021.84. Ini hanya 3 % sahaja dari jumlah sasaran. Ia tersasar jauh, bagai langit dengan bumi.
MAWAR : Kemana pergi yang lain, tak kan Khalid makan pasir untuk menyembuhkan penyakit beliau yang memang sangat popular dewasa ini.

3 comments:

AzamDin said...

ahahahaha ko ni girl ke?? ahahaha

ko ni lawa sangat ke sampai cakap menggelakkan orang gagap.. ahahaahahaha..mana ko dapat fakta ni wei...ok lah fakta la tu..apsal ko tak sertakan berapa pasir yang dah dijual untuk royalti??? ahahaha

lama je blogging..tapi hampeh..tak bermoral.. ahaha

ini ke Melayu umno??? ahahahaha..

ops..gadis kacukan burma portugis.. aahahahahahha.... umno dah kian sesat..apa pendapat saudari??..yang sepet ni.. ahahahahaha..

seronok la buli awek2 umno ni.. ahahaa..

jangn mara..

JomoSamaTuaran said...

Kenapa bah, kenapa bah, kau berubah..sa,sa,sa,sa...sayangku mengapa...... adoiii, habis air liur aku

MAWAR BERDURI said...

salam Jomo?

dia tak larat nak nyanyi dah tu.

Dear AzamDin?

Tulah Tuhan bagi akal ko tak guna, nampak org letak kasukan BUrma portugis ko dah percaya..tu yang ko percaya smua kata2 Khalid gagap n Anu-war yang korang bangga2kan tu

Bes ko ingat ko bermoral sgt kah sokong pemabuk dan pemain judi antarabangsa dan kuat menipu rakyat.

UMNO tak pernah sesat tapi.. x Ahli UMNO mcm ko yang sesat masuk PKR tak pun ko ni PAS yg rasa diri tu penghuni syurga..bukan janji Tuhan tu ko tapi NIk Aziz yang janji kat ko..syurga kat umah dia kot.???

Tak rasa terbuli pon..ko yang rasa diri ko hebat sgt sampai ko lupa pakatan dah buli kamurang jadi badut sarkas tepekik telolong kat blog org bahasa pun dah mcm beruk atas pokok..Sekian dan akan terus bersambung