BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Saturday, May 9, 2009

MACAM DI KOREA!!!

mau tenguk ni kena lawat Kundasang War Memorial

uh uh mcm d korea..kasi chan la sama 'sis' ku yang paling begaya ni


Jgn Tidak Percaya ni la Pemandangan dari bilik Pine Resort uh uh

Ni Gambar dari Perkampung Masa kami sesat cari Taman Rose he he

Gambar dari Kinabalu Park

DALAM PADA KITA MELALUI KEHIDUPAN KITA DI MUKA BUMI NI, PASTI SETIAP DARI KITA MENYIMPAN IMPIAN PERCUTIAN DAN MASIH BELUM TERTUNAI...KALAU AKU @ MAWAR. AKU INGIN SEKALI BERCUTI D KOREA, NTAH KENAPA MEMANG ITULAH IMPIAN AKU SEJAK AKU SLALU TENGUK SALURAN KBSWORLD DI ASTRO, KU MUSTI TAKAN 303. BUKAN SAJA AKU SUKA TENGUK CERITA KOREA TAPI AKU MEMANG MCM MAU P KOREA..MCM BEST JAK.

LUPAKAN LAH DULU PASAL KOREA, AKU MAU CARITA PASAL KEINDAHAN PEMANDANGAN GUNUNG KINABALU DARI PENGINAPAN PINE RESORT KUNDASANG..WUYOOO MANGANDA GANDA ARAU NA PO...

PERCUTIAN KALI INI ADALAH PERCUTIAN YANG BOLEH DIANGGAP SECARA TIDAK SENGAJA, DAN TIDAK LAH PERLU JUGAK KIRANYA DICERITAKAN DISINI. AKU DAPAT RASAKAN KUNUN2 AKU MCM D KOREA BUKAN SAJA SEJUK MALAH PEMANDANGAN YANG CUKUP INDAH DARI PENGINAPAN KAMI SEKELUARGA MEMBUATKAN AKU TERLUPA SEJENAK AKAN KOREA HE HE HE.

KALAU KAMURANG NDAK PECAYA KAMU TENGUKLAH GAMBAR2 DI DI ATAS, DI BAWAH DAN D MANA2 LAH GAMBAR INI MUNCUL.

KEPADA IBU2 BAPA2 YANG BELUM DAPAT MEMBUAT KEPUTUSAN PERCUTIAN SEMPENA CUTI SEKOLAH, AINA KASI MASUK LAH KUNDASANG SEBAGAI SALAH SATU DESTINASI PERCUTIAN ANDA.

BAGI YANG SERING BERCUTI DI LAUTAN TU SEKALI2 RASA JUGAK KAMU PERCUTIAN DI DARAT YANG MENYENANGKAN (MCM KARTUN SIN CHAN 2 HE HE HE)

KALU KAMU DARI SEMENANJUNG ATAU SARAWAK NAH PAHAM2 LAH BELI DULU TIKET KAPAL TALBANG...MURAH SAJA BAH DI INTERNET. SILALAH MENABUNG DARI SEKARANG TERUTAMA KAWANKU YANG DIA SAKAP ADA DUIT SIN2 SAJA. UH UH

4 comments:

Ali Abdullah said...

Salam mawao,

Weh, heheh... ko sindir aku lagi, duit aku skarang dah ribu lah..!

Kalau kat pantai Sandakan, aku dan pelancong lain rasa ragu-ragu. Iyelah mana tau tsunami datang dari pilipin sebab pinatubo dah hidup balik, wakakaka..

Gambar itu memang bukan ko, sebab dia cantik :P

Ko lupakanlah angan-angan ko yg nak pi korea tu. Satu patah perkataan dorang pun ko tak faham.. Nanti chicken and duck talk and mengetuk-ngetuk.

Nak beli barang makan kat sana pun susah jumpa yg halal wooo... nak selamat, ko bawaklah bekal yang boleh tahan sampai seminggu, ye. Takpun ko makanlah nasi berlauk sardin dalam tin kat hotel. hahahaha....

aku rasa macam nak sabotaj jer tiket ko supaya kapal terbang ko pegi Korea Utara. Kat situ barulah ada winter sonata macam yang ko impikan tu... lagi real tau.

hu hu hu...uh uh uh

sumandak bayu said...

Salam mawar,

wahhhhhhh hebat btoi pemandangan gunung kinabalu... bah nanti kita pula p buat trip pelancongan masa raya... tunggu ja kepulangan aku di sandakan ye.....

ndak dapat p korea pun ndak ape yang penting dapat rasa macam korea pun jadi la

AragangTandik said...

Hi, cantek dan menawan. Dolu dolu aku selalu lah juga pigi Kundasang - P Perkasa Hotel - anak syarikat tempat aku karaja. Sikalang inda suda dapat pigi ooooo. Harap2 cuti nanti dapat juga pigi.

MAWAR BERDURI said...

salam om,sue dan aragang (lain jugak namamu ni he he)

ai na c om apa ni?? terasa pulak ko sana. mcm ko ja yang tieda duit tau..tapi baguslah kalu ko paham dirimu tu miskin dan papa hehehehehh......tu la ko malas jual perabot tidur ja karaja mu uh uh..

kepada sumandak..ai nah kalau takat ko pulang satu minggu bagus ko daki jak gunung trik hill ahhahahah

dear aragang..jangan kasi lama bah..singgah2 ja ko di sana.