BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Tuesday, May 26, 2009

DARI LAYAN CERITA MOGOK LAPAR, BAGUS LAYAN DRAMA KOREA UH UHMR. GOODBYE ADALAH DRAMA KOREA YANG KIRANYA BAGI AKU SIUK. TAPI TELAHPUN MELABUHKAN TIRAINYA MINGGU LEPAS. RAMAI DIANTAR KITA YANG TIDAK MENYEDARI DALAM KITA MENGEJAR HARTA DUNIA NI KITA LUPA UNTUK MENJAGA KESIHATAN DAN PEMAKANAN KITA SEHARIAN..WALAUPUN ANDA TIDAK MEMPUNYAI PENYAKIT LEMAH JANTUNG ATAU SEWAKTU DENGANNYA JAGALAH KESIHATAN ANDA UNTUK MASA DEPAN YANG LEBIH MENYAKINKAN..KESIHATAN DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN KAN CEMERLANG.

2 comments:

Ali Abdullah said...

mawao,

Aku ada tau sikit perkembangan citer tu... Memang syiok tapi laki tu menjadikan ibu anak dia (kira macam bini la tu) sebagai friend, tapi berkekasih pula dengan kawan perempuan dia. Mentang2lah dah nak mati, amik kesempatan nak tangkap kawan sendiri jadi kekasih pastu minta simpati... hahah..... apa punya hero....eh, betui ke jalan citer dia gitu?

MAWAR BERDURI said...

om om??

ni la kau tenguk cerita ko ambil ja yang -ve..aku suru ko ambek yg baik2 ja om..tenguk crita apapun bahasa yg digunakan..yg baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan..uh uh