BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Friday, December 19, 2008

PULAU MABUL IMPIAN PERCUTIAN HUJUNG TAHUN II

Jangan tidak percaya d Sabah juga terdapat Pulau indah yang menjadi impian mereka yang gemar diving...uhh? tak payah susah2 p oversea. Sabah juga menjanjikan percutian yang indah dan menawan kalbu.

Gambar atas adalah gambar Pualu Mabul..indah mempersonakan! jangan lepaskan peluang melancong di Sabah hujung tahun ni.

4 comments:

Apai Ngelai said...

salam mawar,

Mawar, katakanlah...... gambar ni memang di sabah yang juga negeriku... negeri ibuku.

Kawan menunggu-nunggu gambar yang best yang boleh dibuat wallpaper. Takkan mawar bagi yang kici saja?

Mawar, bagi gambar yang kaler biru pantai putih tu boleh tidak? Kawan terpesona lalu membuat selalu nak datang sini lagi.....

MAWAR BERDURI said...

dear apai! salam.

bukan mawar tak mau bagi, tapi mawar tengah cari juga ni. heeheh

pa pun pas mawar dari kapalai mawar post kan gambar2 indah tuk apai jadikan wllpaper k.

dun wury utk apai jangan kan walpaper, paper mint? paper A4 pun mawar bagi hehehe.

k apai datang ah cuti2 hujung tahun p sabah tanah tumpah darah ibu apai hehehe

gambar kecik 2 memang ahhh pulau mabul. mawar lupa plak mau kasi link jadi mudah apai cari web nya.

Apai Ngelai said...

macih mawar,

Saaaaaaayang sama orang sabah!!!!

Assalamualaikum.

SUPERMAN said...

Bestnye....