BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Wednesday, January 5, 2011

TIRAI 2011

Salam? kepada segenap pemilik blog, sama ada yang suka atau tidak untuk membuka dan membaca blog ini.

Sudah terlalu lama rasanya aku meninggalkan dunia penulisan blog walaupun aku bukanlah penulis yang bertaraf antarabangsa @ internasional hehe...

buka ja blog banyak jua komen yang baik (pada pandangan aku sbb dia memuji) dan yang jahat (pada pandangan aku sbb dia mengutuk aku dan suru aku insaf pula)

tak kisahlah yang penting aku happy tuk terus berkarya dengan caraku sbb blog ni bukan sapa2 punya org Sabah ckp Free bah..

Aku menulis sbb aku bukan buta, aku ada mata untuk tenguk, aku ada telinga untuk dengar, aku ada hati untuk rasa...bagi aku tidak semua org yang membaca dan mengatakan dirinya bijak itu adalah yang yang terbaik dan ilmunya yang paling tepat untuk membawa dia kesyurga

kerana syurga dan neraka Hak Allah untuk menentukannya.

Well well nesss..manusia biasalah suka tenguk dosa orang lain, tapi dia ndak sedar apa dosa yang dia buat...

Peringatan tuk diri aku jua, apa pun nama yang ingin aku gunakan itukan hak aku sbb ini blog aku kalau ada yang tercemburu buka lah blog sendiri bah heheheh.

Apapun lupakan lah kisah duka lara ~ Mulakan tirai 2011 dengan penuh keceriaan tanpa rasa benci. bunga mawar merah lambang cinta dan keberanian semoga hidup kita kan terus lebih bermakna. teringat lagu Adira buka tirai ilusi menjadi realiti dan biarkan diri mencapai rentak infiniti yang tinggi....uhhhhh

4 comments:

Apai Ngelai said...

welkam mawar.... selamat kembali setelh lama tidokan blogmu.. heheh

MAWAR BERDURI said...

hahaha tq apai..yalah..baru bangun bah ni heheh

mad.raff said...

eden nk tnye smtg.. hang dok ckp org meliwat2 tu hang ad bukti ke?? or hg penah dgr bukti ke?? jgn ikut prasaan sgt dlm bedendm..

Mulu View said...

Selamat kembali dan teruskan menulis pendapat anda. :)