BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Monday, December 7, 2009

MANUSIA JENIS APA LAGI NI???

SALAM? SUDAH LAMA KU TIDAK MELAYAN YOUTUBE DAN MELAYARI BLOG-BLOG PEMBELA NEGARA DIKESEMAPATAN HARI INI, MENYEMPATLAH AKU TENGUK VIDEO NI, SEDIH JUGAK DAN ADA SEDIKIT RASA TERKILAN. MENGAPA DAN KENAPA MEREKA SAJA ADA JAWAPANNYA...KALAU INI YANG MEREKA KATAKAN BAIK DAN BENAR MAKA AGAK SUSAH UNTUK KITA MENILAI LAGI "MANUSIA JENIS APA INI"!!!!


4 comments:

10 BUDAK HITAM said...

Assalamualaikum saudara,

Dalam kita bersama-sama menongkah arus dan memperjuangkan setiap idea dan pendekatan ke arah kemakmuran dan keamanan sejagat,saya mohon jasa baik saudara untuk letakkan blog saya,

http://10sibudakhitam.blogspot.com/

dalam blog list saudara.Blog saudara juga telah saya masukkan dalam list saya agar kita dapat sama-sama berkongsi memartabatkan agama dan bangsa tercinta.

Saya dengan ini juga secara rasminya menjadi followers blog saudara.

Dalam memantapkan ukhwah dan merapatkan saf, harapan saya agar dapat kita sama-sama jadi followers blog dan buktikan pengikut kita lebih ramai bersatu-padu dalam menegakkan agama,bangsa dan negara.Tunjukkan inilah generasi maya yang bersatu dalam perjuangan di alam siber.

Menjadi followers di blog saya di http://10sibudakhitam.blogspot.com, saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Salam ukhwah dari 10 Si Budak Hitam..Assalamualaikum.

Ali Abdullah said...

Salam om,

manusia PAS lah jawapannya. Nah, sekarang betul kan jawapanku yang bijaksana itu?

Om, lama gak ku tidak melayari blog mu yang sunyi dan sepi ini. Itu pun dah di kelilingi lalang yang 4 kaki tinggi ini. Takut aku.. takut kalau2 ada buaya atau beruang yang bersembunyi di dalamnya. hehehe....

madbi said...

setelah ku amati dengan teliti, kurenung dengan mata hati, lalu naluriku menyatakan........dey macha, amno la itu!!!!

MAWAR BERDURI said...

madbi? tak paham ko ckp apa? ko ni buta hati ke ape?????