BARISAN NASIONAL BARISAN KITA

Thursday, July 7, 2011

Stadium Shah Alam Ko Ndak Mauk Bah D Mangkuk Tandas lah...

Apa Kah agenda sebenar Ambadigol setelah di kasi free2 guna stadium Shah Alam tapi ndak mau? Stadium Merdeka, jadi idaman nya mcm gila glemour betui lah mahluk asing ni...Selangor di bawah pemerintah paling bekeramat Khalid Gagap tidak Demokrasi kah wahai tuyul jadian???

Memang dasar 2A ni mau memusnahkan keamanan negara...susah2 ambigak n d geng buat jak d mangkuk tandas...dah pakai baju kuning sama jak baju tu ngan najis yang digelar taik...cesssss (keemosian datang tanpa diduga) akhir kata jangan lah kita jadi mcm sitan. menjadi penjajah dinegara sendiri..kan kah bagus penjajah itu d buang negara saja..i loike.


Tuesday, July 5, 2011

BAHAN LETUPAN DITEMUI BERSAMA T-SHIRT beshit

Polis kesan pihak cuba cetus huru-hara ketika perhimpunan haram 9 Julai


KUALA LUMPUR: Polis menemui empat bahan letupan molotov coktail yang diletakkan dalam plastik hitam di Jalan Raja Laut, awal pagi semalam, dipercayai akan digunakan ketika perhimpunan haram BERSIH berlangsung Sabtu ini.

Bahan letupan itu ditemui bersama beberapa senjata tajam seperti pisau dan parang serta 15 mercun bola dan T-shirt tertera perkataan BERSIH yang dibungkus dalam plastik hitam dan diletakkan dalam pasu bunga di belakang pusat beli-belah Sogo, di sini.

Hasil siasatan awal polis berdasarkan maklumat saksi mendapati bahan letupan berkenaan diletakkan tiga suspek lelaki menaiki sebuah kereta Proton Waja yang didaftarkan di Negeri Sembilan.

Suspek dilapor dalam keadaan mencurigakan selepas dilihat keluar dari kereta dengan memakai penutup muka dan sarung tangan sambil memerhatikan keadaan sekeliling, ketika menyembunyikan bahan letupan itu.

Pemangku Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh, berkata polis tidak menolak kemungkinan bahan letupan itu akan digunakan ketika perhimpunan haram, tetapi siasatan lanjut sedang dilakukan secara terperinci.

"Polis kini mengesan suspek berkenaan bagi mengetahui sama ada wujud bahan letupan turut diletakkan di beberapa lokasi lain yang kita percaya akan digunakan pada hari perhimpunan haram itu Sabtu ini," katanya ketika dihubungi Berita Harian, semalam.
Beliau berkata, orang ramai diminta tidak panik menghadapi situasi berkenaan kerana polis sudah bersiap sedia menghadapi sebarang kemungkinan termasuk cubaan beberapa pihak mengganggu-gugat ketenteraman awam di sekitar Kuala Lumpur.

Katanya, polis berusaha mengesan suspek berdasarkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dan siasatan lanjut dijalankan mengikut Seksyen 8, Akta Bahan Letupan dan Kakisan.

Difahamkan, ini adalah penemuan pertama polis ke atas bahan letupan berbahaya yang dipercayai akan digunakan ketika perhimpunan haram itu.

Sementara itu, sebuah kumpulan anti-BERSIH membuat laporan polis selepas menerima ugutan bunuh dan diancam akan diserang dengan kumpulan bersenjata jika kumpulan berkenaan cuba menghalang perhimpunan BERSIH.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Zulkarnain Abdul Rahman, berkata kumpulan anti-BERSIH itu menerima SMS berbunyi 'Lu Melayu Mau Mati ka, masa 13 Mei kami belum sedia, tapi 9 Julai sapa yang mati.. jadi jangan cuba mengganggu Perhimpunan BERSIH, kami yang akan bersenjata tidak akan teragak-agak menyerang anda seperti 13 Mei 1969.'

Sementara itu, Polis Selangor menemui satu beg berisi molotov coktail, dua plastik hitam mengandungi puluhan baju kuning BERSIH dan dua beg berisi parang serta bebola besi di Batu 12, Jalan Lama Gombak di tepi jalan kawasan hutan petang semalam.

Penemuan itu berdasarkan maklumat beberapa Orang Asli yang terlihat barang berkenaan ketika sedang mencari rotan.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner Mohd Adnan Abdullah, berkata pihaknya kini sedang menjalankan siasatan lanjut kes itu. -Berita Harian Online


Mawar : ui nah aman nya ada parang dan bahan letupan..sangat aman oh oh oh

Saturday, July 2, 2011

BERSIN : RUSUHAN AWAM TERANCANGMawar Nan Berduri : Apa mau kasi lama tangkap saja ini orang ohhh...

Friday, July 1, 2011

'API BERSHIT' KARYA... A. SALAH A. LAGI

DALAM OBOR ADA API
API BOLEH MEMBAKAR DIRI
DIRI BUTA INGIN BERLARI
KERANA LARA DALAM HATI

API KUNING MEMBAKAR KAKI
SILAP LANGKAH TERPIJAK TAIK
TAIK KUNING MACAM API
LUKA KAKI KERANA HATI

TIADA UBAT LARA DI HATI
KAKI MELANGKAH BERSIHKAH LAGI
MATA HATI DIBAKAR API
MEMBARA TAK KERUAN RENTUNG BERDIRI

HATI SUDAH TERKUNCI BENCI
API BERSHIT MEMBARA KINI
IBARAT TAIK KUNING DI JALAN
KAKI TERPIJAK BAU SENDIRI

HE HE HE HE...A. SALAH A. LAGI